Lid worden

Wij verwelkomen u graag als lid van onze schaakclub.

Leden ontvangen zes keer per jaar Schaakmagazine van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond met nieuws en achtergronden van het Nederlandse schaakleven.

Het verenigingsjaar, en daarmee ook het lidmaatschap, loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Het lidmaatschap wordt telkens automatisch met een jaar verlengd, tenzij u uiterlijk vier weken het einde van het verenigingsjaar opzegt bij de secretaris.

De contributies zijn voor het seizoen 2016-2017 als volgt vastgesteld:

  • seniorleden (19 jaar of ouder op 1 juli 2016): € 7,50 per maand (€ 6,75 voor gezinsleden en € 5,50 voor dubbelleden*)
  • juniorleden (ouder dan 12 jaar en jonger dan 19 jaar op 1 juli 2016): € 5,50 per maand (€ 4,75 voor gezinsleden en € 3,50 voor dubbelleden*)
  • aspirantleden (12 jaar of jonger op 1 juli 2016): gelijk aan tarieven juniorleden

* Dubbelleden zijn leden die lid zijn van onze schaakclub en tevens hoofdlid zijn van een andere schaakclub. Alleen hoofdleden van een vereniging mogen namens die vereniging deelnemen aan externe clubcompetities. Schakers die lid zijn/worden van meerdere verenigingen bepalen zelf bij welke club ze hoofdlid willen zijn.

De contributietarieven zijn vastgesteld per maand, maar worden aan het begin van het jaar voor het volledige seizoen in rekening gebracht. U ontvangt hiervoor een factuur van onze penningmeester.

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP:

Voorletters*

Tussenvoegsel

Achternaam*

Roepnaam*

Geboortedatum*

Geslacht*
manvrouw
Adres (straat + huisnummer)*

Postcode*

Woonplaats*

Vaste telefoon

Mobiele telefoon

Uw e-mailadres*

Wenst u hoofdlid of dubbellid te worden van onze vereniging? (Let op: U kunt alleen dubbellid worden als u bij één of meerdere andere verenigingen hoofdlid bent.)
hoofdliddubbellid
Vragen/opmerkingen

* verplicht veld