Terug naar nieuwsoverzicht

Aanvangstijdstip senioren vervroegd naar 19.45 uur

Uit de enquête die het bestuur in de zomer van 2016 had uitgeschreven is naar voren gekomen dat een significant deel van de leden een voorkeur heeft om eerder dan 20.00 uur te beginnen op de clubavond.

Op basis hiervan is het aanvangstijdstip gewijzigd naar 19.45 uur. Dit houdt in dat men zich moet aanmelden in het clublokaal vóór 19.45 uur. Dit kan gebeuren in het clublokaal, maar aanmelden bij de wedstrijdleider per telefoon, SMS of Whatsapp is ook mogelijk in het geval de speler voorziet dat hij later dan het aanvangstijdstip zal arriveren.

Spelers die onaangekondigd later arriveren dan 19.45 uur riskeren dat zij geen partij kunnen spelen.
Zodra de wedstrijdleider de indeling heeft gemaakt, kunnen de spelers hun partij aanvangen en dient de zwartspeler de klok in werking te stellen. Als één van beide spelers vooraf heeft gemeld dat hij later komt, mag de tegenstander coulance betrachten en de inwerkingstelling van de klok uitstellen tot uiterlijk 20.00 uur.
In het geval beide spelers later dan 20.00 uur arriveren, zal de wedstrijdleider de klok in werking stellen.

De schaaklessen van Gerard Brand zullen vervroegd worden naar 19.15 uur zodat deze weer aansluiten bij het aanvangstijdstip van de interne competitie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *