Terug naar nieuwsoverzicht

Gelijkspel Regiohakkers tegen Oosten-Toren

ingestuurd door de Regiohakkers

De Regiohakkers, een team met de sterkste schakers uit de regio Leerdam/Giessenburg/Gorinchem heeft zijn 4e wedstrijd gelijkgespeeld tegen het Amsterdamse Oosten-Toren.

Het gelijkspel was een terechte afspiegeling van de wedstrijd, waarin hard gevochten werd voor elk punt.

Gert-Jan van Vliet opende de score, hij won met zwart al snel een stuk, en dat is hem wel toevertrouwd. Rik de Wilde moest na een Franse opening materiaal offeren, maar zag dat niet meer terug, waardoor het weer gelijk stond. Theo Dekker en Bobby Fijlstra, de laatste na een wilde opening, berustten in remise. Hemmo Mulder speelde een prima partij, won na een koningsaanval en liet zien een aanwinst te zijn voor de Regiohakkers dit seizoen. Jesper Nederlof, weer terug van weggeweest, haalde een punt binnen voor de Regiohakkers, ook daar een wilde opening.
Jaco Vonk verloor in een Leeuw-stelling. Andries Dekker kon zijn ruimtevoordeel niet verzilveren en toen zijn tegenstander de stelling opende was een onnauwkeurigheid voldoende om er hard van af te gaan.

Door dit resultaat staan de Regiohakkers in de landelijke 3e klasse KNSB op de 4e plaats, 3 punten achter koploper ASV uit Arnhem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *