Lid worden

Wij verwelkomen u graag als lid van onze schaakclub.

Leden ontvangen zes keer per jaar Schaakmagazine van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond met nieuws en achtergronden van het Nederlandse schaakleven.

Het verenigingsjaar, en daarmee ook het lidmaatschap, loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Het lidmaatschap wordt telkens automatisch met een jaar verlengd, tenzij u uiterlijk vier weken het einde van het verenigingsjaar opzegt bij de secretaris.

De contributies zijn als volgt vastgesteld:

 • seniorleden (19 jaar(1) of ouder): € 8,50 per maand (€ 7,75 voor gezinsleden en € 6,50 voor dubbelleden(2))
 • juniorleden (ouder dan 12 jaar en jonger dan 19 jaar): € 6,00 per maand (€ 5,25 voor gezinsleden en € 4,00 voor dubbelleden(2))
 • aspirantleden (12 jaar of jonger): gelijk aan tarieven juniorleden

Noot (1) Genoemde leeftijden gelden voor peildatum 1 juli van het jaar waarin het betreffende seizoen aanvangt.
Noot (2) Dubbelleden zijn leden die lid zijn van onze schaakclub en tevens hoofdlid zijn van een andere schaakclub. Alleen hoofdleden van een vereniging mogen namens die vereniging deelnemen aan externe clubcompetities. Schakers die lid zijn/worden van meerdere verenigingen bepalen zelf bij welke club ze hoofdlid willen zijn.

De contributietarieven zijn vastgesteld per maand, maar worden aan het begin van het jaar voor het volledige seizoen in rekening gebracht. U ontvangt hiervoor een factuur van onze penningmeester.

 

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP:

  Voorletters*


  Tussenvoegsel


  Achternaam*


  Roepnaam*


  Geboortedatum*


  Geslacht*

  Adres (straat + huisnummer)*


  Postcode*


  Woonplaats*


  Telefoon


  Uw e-mailadres*


  Wenst u hoofdlid of dubbellid te worden van onze vereniging? (Let op: U kunt alleen dubbellid worden als u bij één of meerdere andere verenigingen hoofdlid bent.)

  hoofdliddubbellid

  Onze vereniging gebruikt Uw gegevens voor het verwerken en publiceren van uitslagen en wedstrijdverslagen, U te informeren over schaakzaken, het innen van contributies, het organiseren van (team) wedstrijden en toernooien etc, zoals vermeld in ons privacy verklaring. Uw gegevens worden door ons NIET gebruikt voor commerciële doeleinden. U stemt hiermee in:
  Ja

  In voorkomende gevallen gebruiken we beeldmateriaal ten behoeve van de website, pers berichten en sociale media van de Vereniging. U stemt hiermee in:
  Ja

  Voornamelijk voor ouders / verzorgers van jeugdleden:
  de jeugdafdeling is sterk afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Kunt U aangeven op welke manier U bereid zou zijn om te helpen de vereniging actief en aantrekkelijk te houden, of zelfs verder uit te bouwen? U kunt denken aan:
  Verzorgen van drinken tijdens schaakavonden.
  Rijden naar toernooitjes in de regio.
  Publiciteit zoeken, b.v. door middel van berichtjes op sociale media of in lokale kranten.
  Hulp bij de organisatie van toernooien. B.v. tafelleider, organisatie, score verwerking,...
  De indeling van de wekelijkse partijtjes, en de scoreverwerking.
  Helpen met lesgeven. Jazeker, Uw hulp kan onschatbaar zijn. Zelfs als U zelf nauwelijks schaakervaring heeft, maar het wel leuk vind om met groepjes kinderen om te gaan bent U van harte welkom om ons te ondersteunen.
  Meedenken over en vormgeven aan de toekomst? Misschien als bestuurslid?
  Anders, namelijk:

  Overige vragen/opmerkingen

  * verplicht veld