Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwe klokken gezocht!

De  jeugdafdeling van onze schaakclub is de afgelopen jaren flink gegroeid. Hierdoor is ondertussen een dringend tekort aan schaakklokken ontstaan.

Een aantal jaren geleden hebben we een aantal speciaal geselecteerde bedrijven de gelegenheid gegeven om een klok te sponsoren en de bedrijfsnaam op de achterzijde hiervan te laten prijken. Tot op heden zijn betreffende ondernemingen zeer verguld met deze gelegenheid en hebben zo hun voordeel daarmee gedaan.

Voor een aanvullende serie van 15 digitale klokken wil het bestuur van SC De Giessen en Linge wederom bedrijven, maar ditmaal ook particulieren de mogelijkheid geven hun naam en logo op de achterzijde van het uurwerk te tonen.

De bijdrage hiervoor bedraagt slechts € 35,- per klok. Hiermee stelt U de jeugd in staat hun spel verder te ontwikkelen en staat Uw naam voor vele jaren, hopelijk decennia, wekelijks op de schaaktafels. Uiteraard zal ook via onze website en Facebook kanalen Uw bijdrage gewaardeerd worden. De eerste ingebruikname zal met een ludieke twist gebeuren, waarbij U uiteraard van harte bent uitgenodigd.

De eerste toezegging is reeds gedaan door een zeer goede bekende van de club. Deze persoon blijft graag anoniem, maar krijgt als vermelding Mr. Brainpower op de klok, verwijzend naar zijn hobby maar ook zijn beroep.

Mocht U de jeugd hiermee willen ondersteunen, stuur dan even een berichtje via deze link.

Bij voorbaat hartelijk dank!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *