Terug naar nieuwsoverzicht

Robin Tenhunen opnieuw Jeugdschaakkampioen Giessen en Linge

Het was geen verrassing, maar daarom niet minder knap. Voor de derde keer op rij wint Robin Tenhunen de jeugdschaakcompetitie van schaakclub Giessen en Linge. En ook dit jaar met 100% score: 20 van de 20 partijen gewonnen.

Robin neemt de eerste prijs in ontvangst

Concurrentie is echter in aantocht, op de tweede plaats is Jan van Heukelum geƫindigd en Jan is erg gedreven om Robin van de troon te stoten.

Alfie mc Culloch eist dit seizoen de derde plaats op.

Daarnaast waren er aanmoedigingsprijzen voor aanstormend jong talent, Twan Dieleman en aanstormend jong dames talent, Ireen den Outer.

Ireen is aanstormend dames talent.

De prijsuitreiking vond plaats tijdens een gezellige samenkomst op een van de mooiste plekjes van Nederland, bij de Schaaktafel Buiten de Waterpoort.

Het seizoen kende veel mooie momenten. Veel spelers speelden afgelopen seizoen op regionale toernooien. Giessen en Linge was met 6 teams sterk vertegenwoordigd in de Merwede Jeugdschaakcompetitie, waar bovendien opnieuw de hoofdprijs in de wacht gesleept werd. Het schoolschaaktoernooi was een groot succes met een record aantal scholierenteams. De afdeling verwelkomde opnieuw een flink aantal nieuwe leden zodat de club ook dit jaar weer stevig groeide.

Buiten de Waterpoort

Voor de schaakclub breekt nu een periode van vakantie aan maar Giessen en Linge zal desondanks aanwezig zijn bij tal van evenementen, waaronder het Fortes Festival, het Zomer Festival en het Open Sliedrechts Rapid zomertoernooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *