Terug naar nieuwsoverzicht

Schaakjeugd sluit seizoen af met gezellige avond

Vrijdagavond 26 mei hebben we met de schaakjeugd een prachtig seizoen afgesloten.
Eerst zijn we langs geweest bij onze sponsor, Syntess Software. Hier hebben we nader kennis gemaakt. De club met het bedrijf en het bedrijf met de club. De directeur van Syntess, Abco de Munck, heeft uitgelegd waarom hij het belangrijk vind om betrokken te raken bij onze club. Zijn bedrijf levert slimme software oplossingen voor bedrijven en daar hebben ze continue slimme koppen voor nodig. Daarnaast leveren ze hun producten in de wijde regio en onze kids leveren met deelname aan de vele toernooien een goede bijdrage aan de naamsbekendheid.
Syntess sponsort ook Ireen Wust, iets van een heel ander kaliber. Men had Ireen zelfs gevraagd om ook even langs te komen. Helaas was ze verhinderd, ze had een verjaardag…
Syntess had voor alle kids nog een leuke verrassing in petto: voor iedereen lag een fidget spinner klaar. Dat was een schot in de roos!

Directeur van Syntess speelt een potje tegen Levi

Vanaf de sponsor zijn we met alle kids en ouders naar Buiten de Waterpoort gegaan. Daar hebben we met z’n allen een patatje gegeten, een potje gevoetbald en hebben we de prijsuitreiking van de interne jeugdcompetitie gehouden.
De ranglijst van deze competitie is elders op onze website te vinden.

We kijken met z’n allen terug op een mooi seizoen. We hebben een prachtige ploeg mensen met een prima sfeer. Er zijn tal van leuke resultaten geboekt op toernooien.

We hebben ook al wat vooruit gekeken naar het volgende seizoen. Hier staan weer tal van nieuwe zaken op stapel, zoals stertrainingen, het opzetten van een regionale competitie met clubs uit o.a. Sliedrecht, Sleeuwijk, Meerkerk en uitbreiding van onze trainers staf.
Schaakschool gaat nu met vakantie, maar kijkt ook al weer uit naar het nieuwe seizoen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *