Senioren

De senioren schaken iedere dinsdag om 19:45 uur in de interne seniorencompetitie van onze schaakclub. Daarbij maken we gebruik van het flexibele Keizersysteem voor het indelen van partijen, waardoor u niet vooraf hoeft door te geven of u wel of niet op de schaakavond aanwezig zult zijn. Het speeltempo is 1 uur en 50 minuten per persoon per partij + 10 seconden bonus per zet.

Naast de wekelijkse schaakavonden bestaat de mogelijkheid in teamverband deel te nemen aan landelijke en regionale competities. We organiseren diverse toernooien, zoals het Open Rapidkampioenschap in oktober, het snelschaakkampioenschap in december of januari en gedurende het seizoen de zogenaamde bekercompetitie (een onderlinge knock-out competitie die verspreid over het seizoen vijf ronden kent en los staat van de reguliere interne competitie). Van juni tot en met augustus vinden er geen activiteiten plaats.

Belangstelling? Schaak gerust vrijblijvend een aantal avonden mee voordat u lid wordt! Wanneer u vooraf zeker wilt weten dat er in de reguliere interne competitie wordt gespeeld (een enkele keer wordt een ronde overgeslagen vanwege andere toernooien) kunt u het beste even contact opnemen met onze wedstrijdleider.