Toestemming gebruik persoonsgegevens

Wellicht heeft U er al meer over gehoord, vanaf heden moeten alle organisaties in de EU die met persoonsgegevens werken, wij dus ook, aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voldoen. De achtergrond hiervan is dat de laatste jaren steeds meer hinder wordt ondervonden van het ongevraagd gebruik van persoonsgegevens. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ongevraagd gebeld of gemaild worden voor reclame doeleinden.

Wij als Schaakclub streven geen commercieel doel na en zijn altijd al prudent met Uw gegevens omgegaan. Toch moeten wij ook een aantal zaken aanscherpen.

Het belangrijkste hierbij is dat wij vanaf heden Uw toestemming nodig hebben voor het gebruik van Uw persoonsgegevens. Details zijn te vinden in onze privacy verklaring. De belangrijkste zaken hieruit vatten we hier nog eens samen.

Wij gebruiken Uw persoonsgegevens:

  • Voor het indelen, verwerken en publiceren van wedstrijd uitslagen. Publicatie is via onze website en ook regelmatig via persberichten in lokale media.
  • Om U te informeren over schaakzaken van binnen en buiten de club;
  • Voor het innen van contributies;
  • Voor het organiseren van (team) wedstrijden en competities;

Daarnaast gebruiken wij soms beeldmateriaal waar U op voor zou kunnen komen voor verslagen op website en persberichten.

Wij gebruiken Uw persoonsgegevens NIET voor commerciƫle doeleinden en verstrekken Uw gegevens ook niet aan derden anders dan hierboven genoemd.

Uw gegevens worden door ons op een veilige wijze opgeslagen en zijn door U ten alle tijden in te zien.

Voor jeugdleden jonger dan 16 jaar geldt dat de toestemming gegeven dient te worden door de wettelijk vertegenwoordiger (ouder, voogd).

 

Om al onze activiteiten uit te kunnen blijven voeren zoals we gewend zijn vragen wij hieronder om Uw toestemming.

 

Fout: Contact formulier niet gevonden.