Terug naar nieuwsoverzicht

Verslag ronde 9 senioren (13 november 2012)

Koploper Tim Schakel was na een afwezigheid van drie weken weer van de partij. Tegenstander Eddy Korevaar hield met zwart de deur knap dicht, zodat Tim zich moest verzoenen met een remise.

Doordat concurrent Jaco Vonk won ontstaat een vertrouwd beeld. Beiden staan nagenoeg gelijk op de eerste plaats en zijn vooralsnog uit zicht van de concurrentie. De volgende wedstrijd is tevens het begin van de tweede cyclus zodat beide kemphanen voor de zoveelste keer weer tegenover elkaar komen te zitten.

Jammer is dat Marcel Wildschut niet vaak aanwezig kan zijn in de interne competitie. Was dat wel het geval, dan zou hij zich zeker nadrukkelijk melden in de kampioenstrijd. In deze ronde won hij van Anita van Bemmelen.

Een pluim voor Kees Bons die een schitterende aanvalsstelling had opgebouwd tegen Jan Donkersloot. Alle stukken stonden op de koning gericht, maar Jan had alles nog onder controle hoewel zijn stukken geen kant meer op konden. De vraag was of Kees de doorbraak kon vinden en dat lukte met mat tot gevolg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.