Terug naar nieuwsoverzicht

Voorlopig geen clubavond door coronavirus

Beste schakers,

 

In verband met de huidige corona-crisis en aansluitend bij het advies van de schaakbond zal er de komende weken t/m 31 maart op de dinsdagavond geen schaakavond zijn, terwijl ook de externe wedstrijden in KNSB- en SGS-SOS verband t/m 31 maart voorlopig zijn uitgesteld.

 

Aan de schaakverenigingen

t.a.v. de voorzitters, secretarissen, jeugdleiders en contactpersonen

Geacht bestuur,

In verband met de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft de KNSB alle activiteiten tot en met 31 maart afgelast. Aansluitend op deze maatregelen adviseert de KNSB u om alle activiteiten van uw club tot en met 31 maart af te gelasten, ook als aan deze activiteiten minder dan 100 personen deelnemen. Het gaat dus om de clubavond (of middag of ochtend), en ook om trainingen, bijeenkomsten etc.

Wij hebben de regionale bonden gevraagd hun competities en toernooien ook tot en met 31 maart af te gelasten.

De kans bestaat dat dit nieuwe coronavirus nog langere tijd onder de bevolking aanwezig zal blijven. Alle adviezen en maatregelen van het RIVM  zijn er op gericht om de gevolgen van deze virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen. De KNSB ondersteunt deze doelstelling, net als NOC*NSF en andere sportbonden. Bij eventueel noodzakelijk nieuw te nemen maatregelen laat de KNSB zich adviseren door het RIVM en NOC*NSF. Wij zullen u daar dan over informeren.

 

Met vriendelijke groet,

Koninklijke Nederlandse Schaakbond

Dharma Tjiam

Directeur

 

Zoals het er nu voorstaat hopen we elkaar op 7 april weer te kunnen ontmoeten.

 

Met vriendelijke groet,

 

Chris Tromp

secretaris schaakclub De Giessen en Linge

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *