Terug naar nieuwsoverzicht

Zonovergoten seizoensafsluiting schaakjeugd

Vrijdag 26 mei sloten we met de schaakjeugd het seizoen af met een gezellig samenzijn in het mooiste stadspark van Nederland, Buiten de Waterpoort in Gorinchem, aan de Merwede.

Er werden nog de nodige potjes geschaakt aan de schaaktafel aldaar, er werd gevoetbald, schakers hadden hun ouders, broertjes en zussen meegenomen, iemand wilde nog snel wat hulp bij haar opgaven uit een oefenboekje, ouders hadden picknickkleedjes bij en iedereen had het reuze naar zijn / haar zin.

De prijzen voor de interne jeugdcompetitie zijn hier uitgereikt. De 3e prijs ging naar een van onze jongere spelers, Ton. Wat maar weer eens laat zien dat schaken voor iedereen is!. De 2e prijs was voor Sander, net als vorig jaar. Erg knap van Sander, ook omdat hij zelf geen training meer volgt, maar ondertussen zelf een van onze trainers is, een van de pilaren waar de jeugdafdeling op gebouwd is.

De 1e prijs ging totaal verwacht naar Mattias, die de jeugdafdeling eigenlijk al lang is overstegen en ondertussen een bliksemcarrière doormaakt. Het 2e SOS team bij de senioren is hij inmiddels ook ontstegen en Mattias is hard bezig om zich een vaste plaats in het 1e team te verwerven, een hele knappe prestatie!

We zijn blij te zien dat er dit jaar wat meer meiden met ons mee zijn gaan doen, dus die werden ook even in het zonnetje gezet. En hopelijk gaan er nog heel wat meiden bijkomen volgend jaar en voelen ze zich er lekker thuis!

De honger en dorst werd gestild met een dinertje van Petit Restaurant Boulevard, die een heerlijk 2 gangen menu had voorbereid, bestaande uit gefrituurde aardappelstaafjes en andere lekkernijen.

Wij kijken terug op opnieuw een mooi seizoen met een bloeiende club prachtige jonge mensen die hebben mogen genieten van het schaken en van de sfeer in de club.

Naast alle trainers (Robin, Rick, Sander en Eddy) zijn we Erik en Frank heel dankbaar voor hun wekelijkse bijdrage, respectievelijk het verzorgen van drinken en de het maken van de indeling en uitslagen!

Hieronder nog wat leuke plaatjes, om na te genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *